Radovi na rekonstrukciji prometnice u Draganovcu i Starigradu

U prigradskim naseljima Draganovec i Starigrad u tijeku su radovi na rekonstrukciji prometnice Ulice Draganovec i dijela Krešimirove ulice. Riječ je o radovima koji obuhvaćaju obnovu asfaltnog kolnika postojeće prometnice u dužini od 720 metara te uređenje bankina i prilaza prometnici s pristupnih cesta. Radove je danas 11. travnja obišao Mišel Jakšić, zamjenik koji obnaša dužnost gradonačelnika.

– Izuzetno me veseli, s obzirom da je tamo kolnik nakon radova na kanalizaciji ostao u dosta lošem stanju, što ćemo kroz sustav održavanja tamo uložiti 700 tisuća kuna u komunalnu infrastrukturu i to u jedno od prigradskih naselja, Mjesni odbor Draganovec – rekao je Mišel Jakšić, zamjenik koji obnaša dužnost gradonačelnika te najavio nova ulaganja u Mjesni odbor Draganovec, naime uskoro je planiran početak radova na rekonstrukciji Radničke ceste.

Procijenjena vrijednost radova je 700.000,00 kuna.
Radove izvodi ugovoreni izvođač radova održavanja nerazvrstanih cesta na području Grada Koprivnice – Koming d.o.o. Koprivnica, a izvode se u prema Programa održavanja nerazvrstanih cesta na području Grada Koprivnice za 2017.