NOVOSTI

26

Ruj

BusKo - besplatan javni prijevoz za sve građane

U sklopu Europskog tjedna kretanja, Komunalac stavlja u pogon besplatan javni prijevoz električnim autobusima – BusKo. Voznom linijom prometovat će dva električna autobusa za koje je osigurana adekvatna punionica.

13

Tra

Cilj prve etape utrke Tour of Croatia biti će u Koprivnici

Biciklistička utrka Tour of Croatia ove će se godine održati od 18. do 23. travnja 2017. godine, na šest etapa i na trasi dužoj od 1000 kilometara kroz cijeli teritorij Republike Hrvatske. Ovogodišnja još zahtjevnija utrka ugostit će više od 20 timova, među kojima i one iz najvišeg ranga klasifikacije Svjetske biciklističke organizacije (UCI).

11

Tra

Radovi na rekonstrukciji prometnice u Draganovcu i Starigradu

U prigradskim naseljima Draganovec i Starigrad u tijeku su radovi na rekonstrukciji prometnice Ulice Draganovec i dijela Krešimirove ulice. Riječ je o radovima koji obuhvaćaju obnovu asfaltnog kolnika postojeće prometnice u dužini od 720 metara te uređenje bankina i prilaza prometnici s pristupnih cesta.

29

Ožu

BicKo sustav kreće u novu sezonu

Obavještavamo cijenjene korisnike da će Bicko sustav biti dostupan za uporabu od 03. travnja 2017. godine.

11

Lip

U Koprivnici otvoren terminal s električnim biciklima

U Koprivnici je 10. lipnja otvoren terminal električnih bicikala na prostoru Kampusa, koji je određen kao zona nulte emisije stakleničkih plinova. Terminal je svečano otvorila gradonačelnica Koprivnice Vesna Želježnjak i pritom istaknula: Javnost će sigurno biti oduševljena. Zaista je poseban bicikl, ne trebate se ni truditi i mučiti, ide sam od sebe.